Dørsikring sikrer din bolig mod uønskede besøg

Det er vigtigt med en moderne lås. Intet er vigtigere end at sikre hjemmet, da det både handler om at beskytte værdigenstande, men også om at føle sig tryg.

Udover selve låsen skal du også være opmærksom på dørens tilstand. Dørkarmen og tykkelsen har begge stor indflydelse. Dermed er det oplagt at være opmærksom på hele dørsikringen og ikke kun låsen. Du kan f.eks montere en stålkarm eller montere stærkere hængsler.

Dele af dørsikringen kan klares på egen hånd, men professionel hjælp giver den største sikkerhed. Hvis du har spørgsmål til sikring af dit hjem, hjælper vi dig gerne videre.

 

Fuld kontrol over boligens sikkerhed

Med dørsikring installeret af os vil din bolig få forbedret sikkerheden. Vi klarer nemlig det hele: Lige fra en sikker og funktionel lås, til et gennemtjek af selve døren. Som eksperter i døre og sikkerhed kan vi altid finde den bedste løsning til din ejendom.

Vi arbejder både med dørsikring i private hjem, såvel som hos virksomheder og institutioner. Der er altså ingen begrænsninger, når det handler om at sikre døren.

 

Brug en elektronisk lås

Én af mange muligheder for at øge sikkerheden er ved at bruge en elektronisk lås. For eksempel Yale Doormans lås, der kan styres via mobilen. Her kan du se hver eneste gang nogen låser sig ind i boligen.

Denne lås er også smart på flere andre måder, da den har indbygget taleguide og kan spærres hvornår som helst (effektivt hvis du mister en nøgle).

 

Øvrige tips

Effektiv dørsikring omfatter også andre ting. Du kan for eksempel få monteret en indbudsskinne, hvilket hjælper gevaldigt, hvis nogle forsøger at åbne døren.

Kældervinduerne er ofte et svagt punkt, og her kan du få monteret gitter. Envejsskruer i vinduerne hjælper også, da glasset således ikke kan tages ud.

Til dig med balkondør eller terrassedør, er det også vigtigt at sikre dig tilstanden på disse. Sørg for at låsen er stærk, og at din bolig ikke har nogle åbenlyse svage punkter. Mulighederne er mange, hvis du kontakter os angående professionel dørsikring, kan vi komme med endnu flere tips, og vi kan blandt andet se nærmere på, hvad der egner sig bedst til din ejendom.

 

Skift din lås mindst hvert 10. år

Noget du altid bør huske er at skifte din lås regelmæssigt. En god tommelfingerregel er at gøre det cirka hvert tiende år, men det skader selvfølgelig ikke at gøre det oftere.

Der sker hele tiden noget på sikkerhedsmarkedet, og med jævne mellemrum sker der store fremskrift der kan forbedre sikkerheden i din bolig markant – kvaliteten af en lås også blive dårligere over årene, så her er det igen rart at få den udskiftet efter en årrække. En anden falgruppe er at der normalt kommer mange nøgler i omløb over årene. For eksempel hvis nøglerne deles mellem flere, men naturligvis også hvis nogle af nøglerne mistes – her kan det være svært at holde overblikket over hvem der har adgang til boligen, og udskiftning af låsen vil her give øget sikkerhed og ikke mindst øget tryghed.

 

Bestil dørsikring hos os

Vi har professionelle fagfolk som kan levere komplet dørsikring. Vi finder en langtidsløsning, der passer perfekt til din ejendom, så du kan føle dig sikker og tryg.

AB Låseservice holder til i Odense og du kan kontakte os på +45 42 50 62 72

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827