fÅ TRÅDLØS DØRTELEFON MED wELCOME BOB

Welcome Bob er et innovativt produkt, som understøtter trådløs dørtelefon til etageejendomme. Det gør det nemmere at lukke gæster ind, og I slipper for dyre videoanlæg og dyre kabelinstallationer.

I stedet for den klassiske dørtelefon med klistermærker, opsættes der en stor touchskærm, som viser en oversigt over beboere og lejligheder. Når gæsten trykker på en lejlighed, vil det være muligt at se, hvem der kan kontaktes. Gæsten kan så trykke på ét af navnene, hvorefter der automatisk vil ske et videoopkald til den valgte beboer gennem Welcome Bob-appen. Det er også gennem appen, at beboeren kan låse op for gæsten. Dette kan gøres, selvom personen ikke selv er hjemme. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange brugere der kan tilføjes i systemet. Det er helt op til beboeren

Fordelene ved at vælge en trådløs dørtelefon til etageejendom

En trådløs dørtelefon, som fungerer via netværket, gør det utroligt nemt for både beboere og gæster at administrere indgang til ejendommen. Beboeren har mulighed for at tilføje flere brugere til systemet, som nemt kan oprettes via appen. De oprettede brugere vil også blive vist under lejligheden på touchskærmen (dørtelefonen) og vil derfor også kunne åbne op for gæster, ligesom de selv har adgang til ejendommen. Beboeren kan til enhver tid tilføje eller fjerne brugere fra systemet, og det er selvfølgelig gratis.

Vælger I at investere i en trådløs dørtelefon fra Welcome Bob, slipper I for alle fysiske elementer som eksempelvis nøgler og brikker. For den enkelte beboer betyder det, at slipper for bekymring om at glemme sine nøgler eller få dem stjålet.

Det indbyggede videosystem, som kører over telefonen og appen, giver en stor tryghed for beboere. De kan på en overskuelig måde holde øje med, hvem der forsøger at komme ind i etageejendommen. I og med at man som beboer ikke er afhængig af tid og rum, kan der desuden lukkes op for folk, mens man ikke er hjemme, hvilket giver en stor fleksibilitet. Dette er en stor fordel, når eksempelvis postmanden, rengøringen eller familie skal lukkes ind.

 

Hvem kan få gavn af et Welcome Bob-system?

Den fleksible og trygge løsning, som den trådløse dørtelefon giver, gør systemet utroligt oplagt til flere former for etageejendomme. Kontorfællesskaber med mange virksomheder og løbende flytninger, beboerejendomme med ønske om video-dørtelefon, højhuse med mange lejemål – det er alle eksempler på målgrupper, der med fordel kan investere i en moderne trådløs dørtelefon til etageejendomme.

 

Hvad kan I forvente af service?

Med et Welcome Bob-system foregår al kommunikation over 4G-netværket. Det betyder, at der ikke skal trækkes ledninger rundt i og omkring ejendommen. Rent lavpraktisk kan det trådløse dørtelefonsystem derfor typisk opsættes og installeres inden for et par timer.

Welcome Bob sørger løbende for at lave backups af data: Det vil sige virksomhedsnavne og oprettede personer. Hvis der udvikles nye funktioner, vil de blive tilføjet til det trådløse dørtelefonsystem.

Systemet sparer jer for en masse omkostninger i forbindelse med installation. Og det kan hurtigt integreres i jeres etageejendom.

BRUG FOR EN LÅSESMED?

 

 VIL DU RINGES OP?

 

MENU

 

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV   +45 42 50 62 72    info@ablaseservice.dk    CVR: 39447827