Hvor kan jeg bruge systemnøgler?

Både private, virksomheder, og boligforeninger kan have gavn af systemnøgler. En systemnøgle er en sikker måde, at give adgang til flere døre med samme nøgle. Med en systemnøgle opnår du øget sikkerhed, og bedre styr over hvem der har adgang til udvalgte områder i bygningen. Systemnøgler kopisikre, der er derfor ikke nogen der uautoriseret kan kopiere nøglen. AB Låseservice anbefaler brugen af systemnøgler, specielt i virksomheder. Vi har stor viden omkring systemlåse og andre låsetekniske emner, og vi rådgiver gerne omkring valget at systemlås.

 

Opnå større fleksibilitet og bedre sikkerhed med systemnøgler

Nogle af fordelene ved at bruge systemnøgler fra AB låseservice inkluderer:

  • Låsecylindre som er dirke- og boresikre.
  • Forlænget levetid på låsecylinderen.
  • Kopisikre systemnøgler – du har fuld kontrol over de udleverede nøgler
  • Niveaudelt adgang med mulighed for at åbne flere døre med samme nøgle.

 

Systemnøgler til privaten

Systemnøgler kan med fordel anvendes i privaten. Er du eksempelvis indehaver af et sommerhus, kan du udlevere en nøgle til gæster der kun giver adgang til sommerhuset, mens du selv kan have en nøgle der passer til både sommerhuset og i dit private hjem. Nøglen er beskyttet mod kopiering – du kan derfor være sikker på, at tidligere gæster ikke stadig har en nøgle til dit sommerhus, lejemål, eller hvad det end måtte være.

 

Systemnøgler i virksomheder og boligforeninger

Systemnøgler er en god løsning til virksomheder eller boligforeninger, der ønsker niveaudelt adgang, og samtidig vil være sikre på at udleverede nøgler ikke kopieres af personale. AB Låseservice anbefaler altid virksomheder, boligforeninger, eller institutioner af benytte systemnøgler og låse når de sikre bygningen.

 

Uforpligtende tilbud på låsesystem og systemnøgler fra AB Låseservice

Vi har mange års erfaring med systemnøgler og andre låsesystemer. Vores dygtige fagfolk har de nødvendige kundskaber, der skal til for at hjælpe dig videre med din sikringsopgave. Vi rådgiver dig og hjælper med at træffe det rigtige valg når du skal vælge kopisikre systemnøgler. Kontakt AB låseservice og modtag et uforpligtende tilbud på din opgave, så finder vi sammen den løsning der matcher dine behov. Send en e-mail eller ring gerne til os.

Vores telefonlinje er også åben hvis du akut har behov for en låsesmed. Vi sidder på vagt 24 timer i døgnet på telefon +45 42 50 62 72

BRUG FOR EN LÅSESMED?

 

 VIL DU RINGES OP?

 

MENU

 

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827