Serviceaftale til virksomheder og boligforeninger

Som boligforening eller virksomhed, kan du have regelmæssigt behov for at få udført låsearbejde. Det kan både være i forbindelse med akut opståede situationer, og når beboere flytter til og fra deres bolig. AB Låseservice tilbyder en attraktiv serviceaftale til din virksomhed, boligforening, eller offentlige institution, hvor vi udregner fordelagtige priser ud fra opgavens omfang. Vores serviceaftaler bliver skræddersyet til dig, og inkluderer alt vedligehold af låse og beslag. Endvidere vil vi med en fast serviceaftale, løbende kontrollere alle installationer i jeres bygning/bygninger – på denne måde undgår i uhensigtsmæssige nedbrud af elektroniske låse, alarmer og kameraer der svigter, m.v.

Vores team består af professionelle låsesmede og fagfolk, med en stor erfaring i sikringssystemer til både små og store ejendomme. Rettidighed, faglig indsigt, og tryghed for kunderne er nøgleværdier i vores virksomhed. Du finder os på vores adresse i Odense.

Spar penge på din låsesmed med en fast serviceaftale

Der kan være mange penge at spare, ved at indgå en fast serviceaftale. Låsesmeden får kendskab til din ejendom, og vil derfor kunne løse opgaven hurtigere, end en låsesmed der ikke kender bygningen. Vi tilpasser vores serviceaftale efter dine behov.  Du har blandt andet mulighed for, at vælge både montering og vedligehold som en del af aftalen.  En serviceaftale hos AB låseservice kan inkludere følgende:

  • Alt i et låseservice.
  • Oplukning af ejendomme samt pengeskabe.
  • Låsesystemer med adgangskort eller kode.
  • Sikringsgitter.
  • Opsætning og vedligehold af kamera og alarmsystemer.

 

Kontakt AB låseservice og modtag et uforpligtende tilbud

Ønsker du at vi skal tage hånd om sikkerheden i din ejendom, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave. Kontakt AB låseservice på telefon +45 42 50 62 72, eller send en beskrivelse på vores e-mail adresse info@ablaseservice.dk

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827