HVEM ER AB LÅSESERVICE?

AB låseservice beskæftiger sig med alt indenfor montering, vedligehold, og reparation af låse. Firmaet har to afdelinger, henholdsvist i Danmark og i Norge. Oprindeligt er firmaet startet i Oslo, men vi har nu også en afdeling i Odense, hvor vi bestræber os på at levere den samme gode service. Vores kompetencer dækker bredt, og vi løser både små og store opgaver for private, boligforeninger, virksomheder og det offentlige.

Vores låsesmede står til rådighed for akutte opgaver 24 timer i døgnet. Du kan kontakte vores døgnservice på telefon +45 42 50 62 72.

Vi køre ud hele døgnet både hverdag og helligdage, kontakt os her

Kompetent låseservice og rene linjer

Kundetilfredsheden er i højsædet, da vi lever af god omtale i Odense lokalområde og omegn. Det er derfor vigtigt for os at du føler dig tryg i processen, og at vi på forhånd har aftalt klare rammer for det udførte arbejde og de tilhørende omkostninger. Vi bringer stor faglig stolthed og erfaring, men vi er samtidig også åbne for input fra din side – Når dagen er omme skulle begge parter gerne være tilfredse med resultatet.

 

Vores specialer

 Vi gør alt hvad vi kan for at følge med udviklingen i markedet. Markedet er altid i en rivende udvikling, og teknologien har banet vejen for mere avancerede låse og præventiv tyverisikring. Vi efteruddanner løbende vores låsesmede, på den måde sikrer vi at vi har den nyeste viden på området. Endvidere består en stor del af vores opgaver i, at lave dybdegående vurderinger af sikkerheden i private husstande, boligkomplekser, hos virksomheder, eller hos det offentlige. Når man forbedrer sikkerheden, handler det først og fremmest om ikke at “skyde gråspurve med kanoner” men derimod finde den sikkerhedsløsning, der proportionelt passer bedst til den pågældende opgave.

 

Vi tilbyder blandt andet ydelser som:

Døgnservice overalt i f. eks Odense, Bellinge, Dalum m.v.

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827