Har du brug for en fast låsesmed til din virksomhed?

 AB Låseservice tilbyder en attraktiv serviceaftale til din boligforening, forretning, forretning, eller offentlige institution. Når du indgår en låseservice aftale med AB låseservice, hjælper vi med både med pludseligt opståede problemer, samt vedligeholder dine installationer løbende. Vores låseservice til erhverv, er tilpasset den enkelte organisations. Vi finder sammen en løsning der møder dine administrative, sikkerhedsmæssige og geografiske behov. En fast serviceaftale kan være en god ide, da det som regel er mere kosteffektivt. Når du fast bruger den samme låsesmed, vil låsesmeden hurtigt lære din virksomhed at kende – det forkorter både respons- og arbejdstiden for låsesmeden.

 

Hvad skal jeg overveje når jeg vælger låsesystem til min virksomhed?

Du skal overveje dine grundlæggende behov. Låsesystemer til virksomheder, skal i nogle tilfælde håndtere en stor trafik af mennesker, der tilgår og forlader bygningen i løbet af dagens timer.  Du skal eksempelvis klarlægge hvor mange der skal have adgang til bygning, hvilke adgangsniveauer forskellige medarbejdere skal have, samt hvilken type lås du ønsker. AB låseservice har dybdegående viden inden for låsesystemer til erhverv.  Vi rådgiver dig fra start til slut, så du er sikker på at du får den løsning der matcher dine behov og kriterier.

 

Til erhverv tilbyder vi eksempelvis

  • Udskiftning og servicering af låse
  • Nøgle kopier
  • Komplette låsesystemer med adgangskontrol
  • Elektroniske kodelåse eller låse med adgangskort/adgangsbrik
  • Opsætning og vedligehold af alarmsystemer, videoovervågning m.v.
  • Hjælp med akutte problemer – døgnservice 7 dage i ugen
  • Faste serviceaftaler til fordelagtige priser

 

En serviceaftale som skaber sikkerhed og tryghed i virksomheden

Med en serviceaftale hos AB Låseservice, er du året rundt sikret effektiv og kompetent hjælp med dine låsetekniske opgaver. Med afsæt i mange års erfaring, og stor faglig indsigt i låse- og sikringssystemer, står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed godt på vej. Lad os sammen finde den rigtige løsning til din virksomhed. Kontakt AB Låseservice på e-mail adressen info@ablaseservice.dk eller på telefon +45 42 50 62 72

BRUG FOR EN LÅSESMED?

 

 VIL DU RINGES OP?

 

MENU

 

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827