Har du brug for en låsesmed nær Odense?

Har du låst dig selv ude mistet nøglerne, haft indbrud, eller trænger du til et sikkerhedstjek af din bolig? AB Låseservice yder professionel låseservice til private og virksomheder i Odense, Glamsbjerg, Blommenslyst, Hjallese, Tommerup, Bellinge og omegn. Vi har en bred faglig viden, som altid er up-to-date, og vi leverer kun godkendte låse af høj kvalitet.  Vi varetager opgaver både store som små, og vores telefon er åben døgnet rundt. Har du brug for en låsesmed, er du velkommen til at ringe på telefon +45 42 50 62 72, for et uforpligtende tilbud.

 

Er din sikkerhed i orden?

Mange danskere, har desværre dårlig sikkerhed, og forældede låsesystemer i deres hjem. Et forældet låsesystem, kan gøre det nemt for indbrudstyven at trænge ind i hjemmet, uden at efterlade synligt spor efter besøget.

 

Indbrudstyven elsker forældede låsesystemer

Har din nøgle til døren et rundt hoved, er det et godt tegn på at din lås er forældet. Nøglen med det runde hoved er indbrudstyvens favorit, da den tilhørende lås, oftest har en meget lav sikkerhed. Disse nøgletyper, bliver tit associeret med udtrykket “bankenøgle”, som er en nøgle af denne type, der er filet ned og passer ind i den traditionelle cylinder med 5 stifter.

Bankenøgler er et af de mest anvendte redskaber i tyvens værktøjskasse. Med en bankenøgle kan tyven som regel nemt åbne en sårbar lås, og derefter tømme dit hus for værdigenstande. En bankenøgle efterlader ingen synlige spor – det er derfor super vigtigt, at du sikre dit hjem med et moderne låsesystem.

 

Vi hjælper dig med en komplet sikkerhedsvurdering af dit hjem

I du i tvivl om, hvorvidt dit låsesystem er up-to-date og sikkert, kan vi hjælpe dig med at gennemgå dine nuværende låse. Hos AB Låseservice i Odense, har stor viden inden for sikring af privatboligen. Vi kommer gerne ud og gennemgår dine låsesystemer, med henblik på at forbedre sikkerheden. Oftest kommer man langt med en ekstra lås på døre og vinduer, samt en gennemgang og opgradering af forældede låse.

Kontakt AB Låseservice, så giver vi dig et uforpligtende tilbud – skræddersyet til dig og dine behov. Tlf +45 42 50 62 72

BRUG FOR EN LÅSESMED?

 

 VIL DU RINGES OP?

 

MENU

 

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827