Har du brug for en låsesmed i til din boligforening?

Har du brug for en låsesmed til din andelsforening, ejerforening og almene boligforeninger? AB låseservice tilbyder faste serviceaftaler til boligforeninger i Odense og omegn. Vi hjælper med pludseligt opståede problemer, samt servicerer og vedligeholder dine låsesystemer. Vi har stor faglig indsigt, og benytter kun de bedste låsesystemer på markedet.

Repræsenterer du en almen boligforening, ejerforening, eller andelsforening, og har behov for en låsesmed? Så kontakt AB låseservice – vi sørger for at både du og dine beboere trygt kan lukke døren bag sig. Vi kommer også gerne ud, og foretager en sikkerhedsvurdering, af jeres nuværende låsesystemer. Ring eller skriv en e-mail, så giver vi et uforpligtende tilbud skræddersyet til dig. Vores telefon er åben 24 timer i døgnet på tlf. +45 42 50 62 72

 

Tryghed for både bestyrelse og beboere 

I en andelsforening og ejerforening, er der ofte behov for en dygtig låsesmed. Du kan være ude for at låsen til opgangen skal omkodes, beboere har smækket sig ude, eller at døren er gået i baglås. Hoveddøren er dog ikke det eneste sted, der kræver god sikring i en boligforening. Kælderdør, vaskekælder, fællesområder, cykelskur mv, kræver også en sikringsløsning. Et godt sikringssystem tager højde for disse ting, og inkluderer det hele i en samlet løsning, der giver mulighed for let adgangskontrol til ejendommen. AB låseservice hjælper dig med at finde et låsesystem, der tilgodeser både unge som gamle beboere, postbudet, og håndværkere der arbejder i bygningen. Vi hjælper dig med at finde den låsetype, der passer bedst til dine og beboernes behov.

Vi tilbyder en faste serviceaftale til din boligforening, hvor vi monterer og vedligeholder låsesystemer i hele ejendommen. Vi hjælper med at sikre boliger bedst mod indbrud, og står til rådighed når beboere akut har behov for låseservice. Vi dækker hele Odense og omegn, og vi gør altid vores bedste for at levere den bedste service, til en konkurrencedygtig pris.

 

Vi har stor erfaring med sikringsløsninger

Vi gør alt for at du og dine beboere skal føle sig trygge. Vi er hele tiden sultne efter ny viden, og vi efteruddanner løbende vores personale. På den måde sikre vi, at alle er opdaterede med den seneste viden om sidste nye sikringsløsninger. Vores kompetencer spænder bredt, og vi tilbyder blandt andet:

  • Låsesystemer af høj kvalitet med kopisikre nøgler
  • Døgnservice 7 dage i ugen.
  • Udskiftning og omkodning af låse. Akut og ved tilflytning og fraflytning.
  • Grundig indbrudssikring af opgange og boliger
  • Elektroniske låse med kode eller adgangsbrik.
  • Alarmsystemer og videoovervågning.
  • Gittersikring og porte til baggårde, kælderrum, cykelskure, skure mv.
  • Faste serviceaftaler til en fordelagtig pris.

 

Lad os være din faste låsepartner

 Kontakt AB låseservice, hvis i ønsker en dygtig partner til jeres låsetekniske udfordringer. Vi har bred viden og mange års erfaring, med at hjælpe både store og små boligforeninger. Vores servicevogne kører i Odense og omegn – døgnet rundt, 7 dage i ugen. Uanset om du søger hjælp til en oplukning, montering af låse, eller en fast serviceaftale til dine boliger, giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Send en mail til adressen info@ablaseservice.dk eller ring på tlf. +45 42 50 62 72

BRUG FOR EN LÅSESMED?

 

 VIL DU RINGES OP?

 

MENU

 

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827