Har du brug for en ny lås?

Der kan være mange grunde til at skifte lås. Når du flytter i nyt hus, er det en god idé at skifte låsen, så er du sikker på at eventuelle ekstra nøgler ikke bliver misbrugt. Din lås kan også være slidt, og mange har stadig forældede låsesystemer i deres hjem. Det er vigtigt at din lås er i orden. En forældet eller slidt lås gør dig til et let offer for indbrudstyven, og det kan give problemer med dit forsikringsselskab, når skaden skal dækkes.

Der findes mange låseprodukter på markedet, kvalitet og pris går ofte hånd i hånd.  Når du skal vælge lås til din bolig, bør du nøje undersøge hvilken lås der passer til dine behov. Forskellige låse passer til forskellige bygninger. Bor du eksempelvis i en gammel lejlighed med en smal dør, er der mange låse der ikke kan monteres korrekt.

Hvilken lås bør jeg vælge?

Det som tyven først møder vil næsten altid være din hoveddør. Her er det specielt vigtigt, at du har en stærk sikkerhed med en robust lås. En lås til yderdøren, du eksempelvis ikke bør vælge, er en låsecylinder med kun 5 stifter. En lås med 5 stifter kendetegnes ved, at nøglen den kommer med har en rund top. Denne type lås er forældet. Teknologien i låsecylindre med 5 stifter blev introduceret på markedet helt tilbage i 1930. De er specielt sårbare over for de såkaldte bankenøgler, som et af indbrudstyvens favorit værktøjer. Med en bankenøgle, kan en tyv let slippe forbi en lås med 5 stifter, uden synlige spor. Det anbefales som regel, at du i stedet vælger en lås med 6 eller 12 stifter.

Det kan være en god idé at søge professionel rådgivning, når du vælger din lås. AB Låseservice kan hjælpe dig, med at finde den lås der passer bedst til din dør, og dine behov. Vi kommer gerne ud og rådgiver dig i valget af lås, samt giver dig et uforpligtende tilbud på montering af låsen. I forhold til områder dækker vi Odense og omegn. 

 

Hvad kan jeg ellers gøre?

Vi anbefaler altid at du vælger at kombinere din primære lås med en ekstra lås. En ekstra lås sidder typisk over eller under den primære låsecylinder, og virker som en dobbelt sikring. En god ekstra lås kan låses både ude- og inde fra. Vinduerne, kælderdøren, terrassedøren, eller udhuset er indbrudstyvens alternative ruter, her er det også vigtigt at have sikkerheden i orden. Det kan være en god idé at du ligesom på døren, anvender en ekstra lås på vinduerne – det er en ekstra sikkerhedsforanstaltning der ikke koster det store.

 

Montering og service hos AB Låseservice

AB Låseservice har mange års erfaring med cylinderlåse såvel som elektroniske låse og alarmsystemer. Vi kommer gerne ud, og laver en komplet sikkerhedsvurdering af din bolig eller virksomhed. Sammen finder vi en sikringsløsning der passer til dine behov, så du kan føle dig tryg. Kontakt os i dag, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud der dækker dine behov og ønsker. Vi træffes på e-mail adressen info@ablaseservice.dk eller på telefon +45 42 50 62 72, her sidder vi klar ved røret døgnet rundt.

BRUG FOR EN LÅSESMED?

 

 VIL DU RINGES OP?

 

MENU

 

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827