Har du brug for en låsesmed i Hjallese?

 Når handler om at sikre dine værdier, din familie, og dit hjem har vi den nødvendige faglige viden der skal til, for at tilbyde den bedste låseservice og rådgivning.  Vi er et firma der sætter kunden i fokus, og går til enhver opgave med faglig stolthed. Vi arbejder både med privatkunder, virksomheder, boligforeninger, og offentlige institutioner. Vi dækker Odense og nærområdet, heriblandt Hjallese, Sanderum, Dalum, Bellinge, osv.

Har du akut brug for en låsesmed til en opbrudt dør, eller en anden akut opgave, kan du kontakte låsesmeden på telefon +45 42 50 62 72, så sender vi hurtigst muligt en låsesmed ud til dig. Vores servicebiler kører i Hjallese og Odense omegn 24 timer i døgnet, så du kan altid ringe til os, når uheldet er ude. Vi kører ikke fra stedet før opgaven er løst, og du trygt kan lukke døren bag dig.

Har du sikret din ejendom godt nok?

En stor del af danskerne, har ikke sikret deres bopæl godt nok. Det er oftest let for tyven, at komme ind og ud af huset, og alt for sjældent tænkes der i effektive og præventive løsninger. Vi har stor erfaring med at rådgive både privatkunder og erhvervsdrivende i, hvordan de bedst muligt optimerer deres sikkerhed.

 

Hvad kan jeg gøre for at sikre min bolig bedre?

Der er flere ting, du som privatperson kan gøre for at holde tyven væk. Her får du et par tips til tyverisikring af din bolig.

  • Fortæl naboerne når du ikke er hjemme. Gensidig naboovervågning kan have både forebyggende effekt, samt sikre at der bliver handlet når indbrudstyven forsøger at bryde ind.
  • Anskaf “timere” til dit indvendige lys. Automatiske tænd og sluk-ure får dit hus til at se beboet ud.
  • Græsset skal slås, sneen skal ryddes, og postkassen skal tømmes – også når du ikke er hjemme
  • En montering af en ekstra lås på døre og vinduer, er en særdeles effektiv måde at holde tyven ude på.
  • Et alarmsystem og eventuel kameraovervågning med skiltning, kan have en stor præventiv effekt.
  • Sørg for at værdigenstande såsom Hi-Fi, fladskærme, og LP-samlingen ikke kan observeres fra bag- eller forhave.

 

Det handler om at få tyven til ikke at udvælge dit hus. AB Låseservice tilbyder komplette sikkerhedsløsninger til din bolig, der gør tyvens arbejde besværligt. Vi anbefaler altid at man montering af en ekstra lås på døren, og eventuelt også vinduer. Ønsker du råd og vejledning til, hvordan du bedst optimerer din sikkerhed i huset, kan du kontakte AB Låseservice på telefon +45 42 50 62 72

 

Låseservice til erhverv i Odense

AB Låseservice, tilbyder også komplette sikkerhedsløsninger, til erhvervsdrivende i Odense og omegn. Vi har kompetencer inden for alt, der relaterer sig til systemlåse og sikkerhedsoptimering. Vi rådgiver og installerer elektroniske låse med brik, eller kode. Vi installerer og opsætter også alarmsystemer og videoovervågning, samt gittersikring. Vi tilbyder en fast serviceaftale, hvor vi monterer og/eller vedligeholder eksisterende låse- og alarmsystemer. Repræsenterer du en virksomhed, boligforening, eller en offentlig institution, er du velkommen til at sende e-mail eller kontakte os telefonisk.

 

Lad os tage hånd om din sikkerhed, kontakt AB Låseservice i dag

Kontakt AB Låseservice i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Vores servicevogne kører døgnet rundt, og vi sidder klar ved telefonen 24/7. Ring på +45 42 50 62 72 og hør mere.

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827