FØR DU RINGER TIL LÅSESMEDEN SKAL DU…

Være i nærheden af låsen/låsene henvendelsen drejer sig om – det gør det lettere for vores låsesmed at give den bedste rådgivning og pris, tilpasset din problemstilling. Vores låsesmed vil have behov for at vide hvilken lås/låse der er tale om. Efter at du har talt med os, må du meget gerne sende en e-mail eller SMS med den nøjagtige adresse – det gør det som regel hurtigere at nå frem til dig.  

Ved akut arbejde

Når du har kontaktet låsesmeden og vi har registreret din henvendelse, bliver den omgående sendt ud til vores servicevogne. Den nærmeste ledige låsesmed vil herefter blive sendt til stedet. Når du har afgivet bestillingen, er den bindende og ønsker du at afbestille låsesmeden uden omkostninger, skal du ringe senest 5 minutter efter afgivet ordre på telefonnummer:+45 42 50 62 72.  På denne måde sikrer vi, at kunderne modtager den hurtige og pålidelige service vi er kendt for.  

Derfor skal du vælge AB låseservice i Odense

Der kan være flere grunde til at du har brug for en låsesmed. Vi prioriterer alle opgaver lige højt, og går til dem med samme faglige stolthed og kvalitet i vores arbejde. Alle vores låsesmede holder et højt fagligt niveau, og bliver løbende efteruddannet med henblik på at holde kvaliteten i top. Vi rykker hurtigt ud til den pågældende opgave, og vigtigst af alt forlader vi ikke stedet før opgaven er fuldført og kunden er tilfreds. Det handler om tryghed, og vi vil ligeledes gøre vores bedste for at rådgive og informere om generel sikring i processen. Hvad end du er privatperson, boligforening, virksomhed eller repræsenterer en kommune, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 42 50 62 72  

Låseservice i Odense omegn døgnet rundt

Uanset om du har smækket dig selv ude klokken otte om morgenen, eller kommer hjem til en opbrudt dør kl tre om natten, står vi klar til at hjælpe. I de fleste tilfælde er vi allerede fremme på adressen inden for en time.

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV   +45 42 50 62 72    info@ablaseservice.dk    CVR: 39447827