Hvilke fordele giver en elektronisk lås?

 Elektroniske dørlåse har mange fordele. Der findes både kodelåse og låse med adgangsbrik- eller kort. Kodelåse er mere sikre end ordinære nøgler, og de er lettere at håndtere for dem som skal bruge dem. De fleste der prøver fordelene ved en elektronisk kodelås, vil som regel ikke tilbage til den traditionelle mekaniske lås – har du eksempelvis overvejet hvor meget tid du bruger på at lede efter dine nøgler?

Med en elektronisk lås, behøver du ikke længere lede efter nøglen, når du skal hurtigt ud af døren. Du behøver heller ikke bekymre dig om at du, din mand, eller dine børn smider nøglen væk. En kodelås kan ligeledes være praktisk, hvis du en periode har håndværkere på din bopæl – her behøver du ikke give en fysisk nøgle og medfølgende ansvar fra dig. Låsen kan nemt omprogrammeres efterfølgende med en ny kode. En elektronisk dørlås giver hurtig adgang til din ejendom – også når du hænderne fulde og normalt skulle rode efter en nøgle.

Hos AB Låseservice har vi stor erfaring med installation, rådgivning, og vedligehold af alle elektroniske låsesystemer. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på en løsning der passer til dig. Telefon +45 42 50 62 72

 

Elektronisk lås med nøglebrik

Et alternativ til kodelåsen, er en elektronisk lås med nøgle brik eller nøglekort. Fordelen ved disse er at de kan tilledes og inddrages efter ønske, og de er dermed også praktiske hvis du har midlertidige gengangere som eksempelvis håndværkere. De er ligeledes nemmere at håndtere end konventionelle nøgler, specielt for ældre, der ikke har kræfter til at vride en almindelig nøgle. En elektronisk dørlås med nøglebrik, er også en effektiv løsning for mellemstore og store virksomheder, der har mange døre i komplekset. Kopier af nøglebrikken eller kortet med variable adgangsniveauer, kan uddeles til ansatte i virksomheden.

 

Få et uforpligtende tilbud på en  elektronisk dørlås

Der findes mange forskellige elektroniske låse,  i varierende kvalitet. Hos AB Låseservice kan vi hjælpe dig med at finde, montere og vedligeholde den elektroniske lås, der passer bedst til dig. Vi monterer kun elektroniske låse med den højeste sikkerhed og bedste kvalitet – det er vigtigt at låsen lever op til forsikringsselskabernes krav.

AB låseservice er eksperter i elektroniske låsesystemer. Med afsæt i vores årelange erfaring, er vi parat til at hjælpe dig med installation, opsætning, og vedligehold af din elektroniske dørlås. Hvis du ønsker fordelene og fleksibiliteten ved denne løsning, kan du kontakte AB låseservice via e-mail, på telefon +45 42 50 62 72 for et uforpligtende tilbud og rådgivning.

BRUG FOR EN LÅSESMED?

 

 VIL DU RINGES OP?

 

MENU

 

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827