Øget sikkerhed med ekstra låse til døre og vinduer

En ekstra lås kan være et godt supplement, til dit nuværende låsesystem. En eftermonteret ekstra lås, kan have stor betydning for din sikkerhed, da den gør det vanskeligere for tyven at komme ind eller ud af dør og vinduer med tyvekoster. En ekstra lås monteres som regel under eller over den primære låsemekanisme, og den har modsat din almindelig lås, ikke et håndtag. En god ekstra lån kan låses både ude og indefra, og er samtidig et synligt signal til indbrudstyven, der viser at der er tænkt over sikkerheden.

Ekstra låse findes i et hav af forskellige udformninger og designs. Hos AB Låseservice hjælper vi dig, med at finde den lås der passer bedst til dit nuværende låsesystem. Kontakt AB Låseservice i Odense på e-mail adressen: info@ablaseservice.dk eller via på tlf. +45 42 50 62 72, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud, på installation af ekstra låse der passer til dine behov.

Indbrudssikring af hoveddør og vinduer

AB Låseservice tilbyder professionel rådgivning og låseservice i Odense og omegn. Vi giver gerne din bolig et gennemgående sikkerhedstjek, og finder i samarbejde med dig de bedste løsninger på, hvordan du optimerer din sikkerhed. Hos AB Låseservice anbefaler vi altid, at du anvender mere end én lås i døren. Vil du forbedre sikkerheden yderligere, anbefaler vi også, at du overvejer at få monteret en ekstra vindueslås – det vil gøre tyvens arbejde mere besværligt, og det har samtidig en stor præventiv effekt.

 

Stop indbruddene før de sker

Tyverisikring handler i vid udstrækning om at tænke som tyven, og tydeliggøre, at du har gjort dig nøje overvejelser omkring sikkerheden i din bygning. Ekstra låse til døre og vinduer sender et klart signal til indbrudstyven, om at du er forberedt på ubudne gæster. De fleste indbrudstyve bryder sig ikke om at se en ekstra lås i bygningen, da det besværliggøre deres arbejde betydeligt. Ekstra låse kan derfor i sig selv have en præventiv effekt. I nogle tilfælde, kan det være en god idé at kombinere en ekstra lås med andre præventive sikkerhedstiltag, såsom alarmer og kamera overvågning.

 

Professionel rådgivning og låseservice i Odense og omegn

Vi tager vores job alvorligt, det handler trods alt både om din sikkerhed og vores ry.   Overvejer du at montere en ekstra lås, eller tage andre præventive forholdsregler, kan du kontakte AB Låseservice for en snak og et uforpligtende tilbud. Du kan sende en e-mail til info@ablaseservice.dk, eller du kan kontakte os via telefon. Vi tager vi imod opkald 24 timer i døgnet på tlf.+45 42 50 62 72

BRUG FOR EN LÅSESMED?

 

 VIL DU RINGES OP?

MENU

 

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827