Har du brug for en låsesmed i Dalum?

Har du brug for en kompetent låsesmed nær dig? Så står vi klar til at hjælpe 24 timer i døgnet. AB Låseservice tilbyder alle typer af låseservice i Dalum, Odense, og på resten af fyn. Vi varetager alle opgavetyper – fra oplukning og sikring hos den mindre privat kunde, til større sikringsopgaver og planlægning i boligkomplekser og virksomheder. Har du haft indbrud i boligen eller virksomheden, eller er du måske kommet til at smække dig selv ude, kan du kontakte vores døgnservice hos AB Låseservice i Dalum på telefon +45 42 50 62 72

Låseservice i Dalum udført af eksperter

 AB Låseservice er din lokale låsesmed i Dalum, der går til enhver opgave med omhu og faglig stolthed. Vi lægger stor vægt på at levere en suveræn kvalitet i vores arbejde.  Ud over at varetage akut oplukning, består en stor del af vores arbejde i generelle sikringsopgaver. Godt sikringsarbejde handler om at udtænke gode præventive løsninger, der sørger for at indbrudstyve og andre ubudne gæster, holder sig på afstand. Hos AB Låseservice, er vi altid opdaterede med den seneste viden inden for låsesystemer og præventive løsninger. Vores låsesmede bliver løbende efteruddannet, med henblik på at kunne skræddersy moderne løsninger til netop dine sikkerhedsbehov.

Vi er specialister i moderne sikkerhedsforanstaltninger og tyverisikring. Det inkluderer blandt andet:

  • Dørautomatik
  • Avanceret overvågning og alarmsystemer
  • Datastyret adgangskontrol og indgangssystemer til kontorer
  • Installering af pengeskabe

 

Det behøver ikke koste en formue at sikre din bolig

Pengene er som regel godt givet ud, når det gælder sikkerheden i din bolig. Du kan komme langt og opnå gode resultater, uden at det skal koste det store. Vi tilbyder vi en komplet all-around sikkerhedsvurdering af din bolig eller virksomhed, hvor vi i samarbejde med dig finder den bedste løsning til dine behov. Effektive præventive ændringer, der kan gøres til relativt få penge, kunne for eksempel være:

  • Udskiftning af gamle låse til tidssvarende modeller.
  • Eftermontering af ekstra lås på vinduer og døre.
  • Kameraovervågning med skiltning for øget præventiv effekt.

 

Kontakt vores låsesmed i Dalum

Vores låsesmede i Dalum står klar til at hjælpe dig med din unikke problemstilling. Du er velkommen til at kontakte AB Låseservice med henblik på en snak og et eventuelt uforpligtende tilbud. Vi elsker tilfredse kunder, og vi forlader ikke en opgave før den er løst til fulde. Vores telefon er åben 24-timer i døgnet og du kan ringe på tlf.+45 42 50 62 72.

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827