Har du brug for en låsesmed i Blommenslyst?

AB Låseservice tilbyder omgående låseservice i Blommenslyst, Odense og omegn. Vi tilbyder enhver form for låseservice til både private husstande, lejligheder, boligforeninger, virksomheder og andet. Vi tilbyder hjælp med akutte opluknings- og sikringsopgaver, ligeledes har vi stor erfaring, med komplette sikkerhedsløsninger til private hjem, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner.  Har akut behov for en oplukning, eller mangler du sparring i forhold til låsesystemer og sikkerhed, kan du kontakte vores dygtige låsesmede på tlf. +45 42 50 62 72. Vi tager imod henvendelser døgnet rundt.

Er din sikkerhed up-to-date?

I denne branche er det nødvendigt at holde sig skarp og følge med tiden. Vi er et firma med dygtige låsesmede, der løbende holder deres viden up to date. Alle vores medarbejdere er jævnligt på relevante efteruddannelser og kurser, der styrker deres kompetencer og faglighed. Låsesystemer bliver hele tiden bedre, og det kan være en god idé, at få udskiftet sine gamle låse, til mere tidssvarende modeller. Vi kommer gerne ud, og laver en vurdering af din sikkerhed som helhed. Vi efterser dine nuværende låsesystemer på døre og vinduer samt danner os et helhedsbillede over, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at sikre din bolig – både akut og præventivt.  Kontakt os i dag, så hjælper vi dig videre i processen.

  

Låsesmeden der hjælper dig med andet end låsen

 Hos AB Låseservice, rækker vores kompetencer ud over låsesystemer. Vi er også specialister i præventiv indbrudssikring, og dertilhørende tekniske løsninger. For mange er det nok at have et solidt låsesystem – her kan det være en god idé, at montere en ekstra lås på døre og vinduer, det er en kosteffektiv løsning man kommer langt med.  Nogle har også behov for yderligere sikkerhed, det kan være hvis du har mange letomsættelige værdigenstande, er meget på farten. Ønsker du ønsker udvidet sikkerhed på din bopæl eller i din virksomhed. kan du med fordel installere en alarm og/eller kameraovervågning, samt skilte tydeligt med det. AB Låseservice har kompetencer inden for alle sikkerhedstekniske områder, og vi hjælper gerne med at lave en individuel vurdering af din sikkerhed – sammen kan vi finde en løsning der matcher dine behov.

 

Kontakt din lokale låsesmed i Blommenslyst i dag

Har du akut brug for en låsesmed, eller ønsker du yderligere rådgivning, kan du kontakte AB Låsesmed. Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder, store som små.  Vi sidder klar døgnet rundt på telefon +45 42 50 62 72.

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827