Har du brug for en låsesmed i Bellinge?

AB Låseservice tilbyder hjælp til private, virksomheder og kommuner i Odense og omegn. Vores låsesmede i Bellinge, står klar til at hjælpe dig med både akutte opgaver samt generelle sikringsopgaver på din matrikel. Vi har stor erfaring og ekspertise inden for tyverisikring, og vi varetager hver dag oplukning og sikringsopgaver for både private husstande, boligforeninger, og virksomheder. Uanset om du har brug for en dygtig låsesmed til installation af alarm, nulstilling af kode, eller oplukning af dør, kan du kontakte vores servicemindede låsesmede på e-mail eller via nedenstående telefonnummer.

 

Opstår en akut situation, er vores døgnservice på vagt 24 timer i døgnet. Vi træffes på telefon +45 42 50 62 72. På dette nummer kan du både ringe med akutte og generelle sikringsopgaver.

Din låsesmed i Bellinge leverer tryghed direkte til døren

Ubudne gæster er ikke kun anledning til besvær, det at have indbrud i sit hjem eller i sin virksomhed kan samtidig skabe stor utryghed. Hos AB Låseservice lægger vi derfor stor vægt på ikke kun at løse det akutte problem, men også rådgive og vejlede i hvordan du bedst forebygger ubudne gæster fremover. Udviklingen på dette område går hurtigt, indbrudstyvene finder på nye metoder – i takt med dette opjusterer sikkerhedsbranchen også med nye og mere avancerede løsninger. Det kan hurtigt blive en jungle at finde rundt i. Hos AB låseservice og låsesmed i bellinge, sørger derfor altid for at tilegne os ny og relevant viden på området – det gælder både inden for låse, alarmer, overvågning, automatik, med mere.

Det er dog samtidig vigtigt at understrege, at det ikke altid nødvendigt at anvende det sidste nye teknologi. Det handler i bund og grund om at skræddersy en løsning der passer til dig og dine behov. Vi tilbyder uforpligtende rådgivning omkring sikringen af din bolig eller virksomhed – sammen finder vi den bedste og mest kosteffektive løsning til dig.

AB låseservice i Bellinge hjælper både store som små

Vores kompetencer spænder bredt, og vi varetager gerne store som små opgaver. Ønsker du en vurdering af sikkerheden i din bolig eller lejlighed, kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Oftest kan små kosteffektive ændringer gøre en stor forskel i bygningens sikkerhed. Udskiftning af gamle låsesystemer til nye, samt en ekstra lås på døre og vinduer, kan for eksempel være en billig og effektiv måde at forbedre sikkerheden på.

Vi har stor erfaring med alt lige fra sikring af husstanden og sommerhuset, til omfattende opgaver som totalsikring af virksomheder, kontorer, andelsboligforeninger og andre erhverv, hvor vi sammen indgår i en planlægningsproces og udarbejder en passende løsning.

 

Trænger du til at få udskiftet eller omkodet låsen?

Har du mistanke om at nogen har nøglen til din bolig? Har du eksempelvis slået op med kæresten, haft mange håndværkere på bopælen, eller tabt din nøgle? Så kan det være en god idé at skifte eller om-kode låsen, så du er sikker på at ubudne gæster ikke har adgang til din bolig eller virksomhed. Det kan også være en god idé at skifte låsen, hvis du har nyligt har overtaget boligen, og gerne vil være på den sikre side.

 

AB Låseservice er din lokale låsesmed, der står klar til at hjælpe dig. Vi garanterer altid fuld kundetilfredshed, og vigtigst af alt forlader vi ikke stedet før opgaven er løst! Kontakt os i dag på telefon +45 42 50 62 72 for at høre nærmere.

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827