Har du brug for en låsesmed i Sanderum?

AB Låseservice yder akut assistance når låsen driller, du er låst ude, eller du har været udsat for indbrud. Vores servicevogn kører døgnet rundt i Odense, Sanderum og omegn. Vi stiller en erfaren og professionel låsesmed til rådighed, når du har mest brug for det. Har du akut behov for hjælp af en låsesmed til konkurrencedygtige priser, kan du ringe på telefon +45 42 50 62 72. Vi går til opgaven med professionalisme, og kører ikke før du atter kan lukke døren trygt bag dig.

Vores låseservice byder også på mere, end bare at lukke døre op – vi har en bred vifte af kompetencer i værktøjskassen. Vi har mange års erfaring, med planlægning og udførsel af komplette sikkerhedsløsninger hos private og virksomheder. Vi arbejder med alt inden for nøglesystemer, dørlukkere, overvågning, og alarmsystemer. Vi rådgiver og skræddersyer forskelligartede løsninger, til dine unikke behov.

Låsesmed i Sanderum – En låsesmed kan mere end at åbne døre

Ødelagte vinduer, manglende værdigenstande, rod og utryg stemning. Det er noget omkring 30.000 familier årligt kommer hjem til efter en juleferie, sommerferie, eller blot en arbejdsdag. Selvom der med tiden er sket et fald i indbrud, fører Danmark stadig den kedelige statistik i Norden.

En af de største grunde til høje antal indbrud, bunder i manglende tyverisikring. Indbrudstyvene vælger som regel det hjem, hvor de observerer færrest udfordringer.  De kan ikke lide at blive set eller hørt, og de er ofte opmærksomme på hvor godt afsikret hjemmet er. Et alarmsystem og eventuel overvågning, kan have en meget stor præventiv effekt, men selv små ændringer kan gøre en markant forskel, for din og familiens tryghed.

AB Låseservice tilbyder at lave en helhedsvurdering af boligens sikkerhed. I nogle tilfælde kan simple forbedringer, som eksempelvis en ekstra lås på døre og vinduer, gøre hele udfaldet. For nogle kan det være nødvendigt at installere et alarmsystem og evt. kameraovervågning med tilhørende skiltning. Vi har også gode erfaringer med pengeskabe.

AB Låseservice tager altid opgaven seriøst, uanset omfang. Hvis du ønsker at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at forbedre din sikkerhed, kan du rette henvendelse via e-mail på adressen info@ablaseservice.dk eller telefon på nummeret +45 42 50 62 72.

 

Låseservice og låsesmed til erhverv og boligforeninger i Sanderum

Når du vælger låsesystem til din boligforening, dine beboelsesejendomme, eller virksomhed er der meget at overveje. Låse og låsesystemer i dette miljø, skal kunne håndtere mange mennesker og holde uvedkommende ude.  Det kan være en jungle at vælge låsesystem. Der er mange prisklasser, kombinationer, og mærker. Vi anbefaler derfor at du konsultere en professionel, i forbindelse med planlægningen og installation af dit låsesystem.

AB Låseservice har stor erfaring med, at sammensætte strømlinede og fleksible sikringsløsninger, der imødekommer forsikringsselskaber og tillader let administration af adgangsniveauer. Vi har erfaring med både mekaniske og elektroniske låsesystemer, alarmsystemer, sikringsgitre og meget mere. Vi tilbyder endvidere en fast serviceaftale, hvor vi til en fordelagtig pris vedligeholder dine låse og låsesystemer.

 

Kontakt AB Låseservice i dag

 Mangler du hjælp fra en låsesmed i Sanderum eller Odense omegn, eller ønsker du rådgivning omkring en opgave, kan du kontakte vores døgnservice på telefon +45 42 50 62 72. Du er også velkommen til at sende en e-mail på adressen info@ablaseservice.dk

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827