Låsesmed Odense

 

Har du brug for en låsesmed i Odense?

AB Låseservice tilbyder låseservice i hele Odense, vi hjælper både private og erhverv med alle låseservice opgaver. Hvad end det drejer sig om en mindre privat bolig, eller en hel andels/-ejerboligforening. Ingen opgave er for lille eller for stor.  Vores dygtige låsesmede i Odense står parat til at hjælpe dig med din lås døgnet rundt. Kontakt os på telefon +45 42 50 62 72, så hjælper vi dig videre med det samme.

Kompetent låseservice i Odense og omegn

Vi har mange års erfaring indenfor låsefeltet, og vi går til alle opgaver – både store som små – med en bred palet af kompetencer. Vi er stolte af vores håndværk, og vi ønsker altid at levere en gennemført service i topklasse – det handler ikke kun om din lås, det handler også om din tryghed. Noget af det, vi som låsesmed i Odense lægger aller mest vægt på, er, at vores kunder får værdi for pengene, og at de kan følge med i, hvad der bliver lavet for deres penge.

I forhold hvilke opgaver, vi løser, hjælper vi akut via vores døgnservice, men vi er også eksperter i generel sikring af boligen. Vores låsesmede i Odense kan, med afsæt i deres store erfaring, vurdere, hvad der virker bedst for lige præcis din bolig. Hver bolig i Odense vurderes individuelt, hvorfor der ikke anvendes standardløsninger – vi gør altid det, der giver mening i den konkrete situation. Vi tilbyder generelle sikkerhedsvurderinger, sikring af vinduer, montering af ekstra lås på din dør, elektroniske låse, pengeskabe og meget mere. Du kan læse mere om vores låseydelser her på siden eller ringe, hvis du har spørgsmål.

 

Præventiv indbrudssikring af din bolig i Odense

Et sikkerhedstjek af din bolig, kan være med til at afdække eventuelle sikkerhedsbrister og mulige forbedringer – det kan være en super god investering, der oftest resulterer i væsentligt bedre sikkerhed, vel og mærke uden at det koster en formue.

Hos AB Låseservice i Odense, er vi eksperter i tyverisikring af boliger. Vi kommer gerne ud, og foretager en vurdering af boligens generelle sikkerhed. Der kan eksempelvis være tale mindre sikkerhedsforbedringer, såsom udskiftning af en gammel lås til en mere tidssvarende model, eller et sikringsbeslag til dine ældre vinduer. Ofte kan ganske simple og kosteffektive forbedringer, være med til at øge sikkerheden markant. Som låsesmed i Odense er vi eksperter i at vurdere den konkrete bolig og dens sikkerhed, og vi tager udgangspunkt i den løsning, som vil give det bedste resultat.

Der er også tilfælde, hvor det er nødvendigt at gøre yderligere for at sikre boligen. Hvis du eksempelvis ligger inde med mange værdigenstande, såsom smykker, let omsættelige varer eller kontanter, kan det være en god idé at få installeret et pengeskab i samarbejde med en låsesmed. Et pengeskab kan i dag installeres diskret, så det passer ind i omgivelserne og tager hensyn til din indretning. En anden mulighed, der også har en stor præventiv effekt, er brugen af kameraovervågning og alarmsystemer – specielt hvis der skiltes med det. Du er velkommen til at ringe til vores låsesmede i Odense, hvis du er i tvivl om, hvad der er af muligheder. Vi står klar til at hjælpe.

  

Hvad kan du forvente af os som låsesmed?

Hvis du vælger at benytte dig af AB Låseservice i Odense, kan du være sikker på at blive mødt med fuld professionalisme, høj faglighed og ærlighed. Vi lægger stor vægt på, at du som kunde har tillid til os, og det kommer ikke af sig selv. Derfor skal rammerne for en opgave altid tydeliggøres, således at der ikke er nogen tvivl om, hvilke opgaver der skal udføres, og hvilken pris det kommer til at koste. På den måde undgår vi misforståelser og uheldige overraskelser på fakturaen, som netop er ting, der kan skabe mistillid.

Tilliden prøver vi også at skabe ved, at vi altid tager hensyn til den konkrete situation. Vi prøver ikke at sælge dig de dyreste og mest avancerede produkter – nej, vi vurderer hvad der bedst kan betale sig for lige netop dine låse og din bolig i Odense. Vi hører selvfølgelig også gerne, hvis du selv har nogle input – en blanding af dine egne tanker og vores ekspertise inden for låseområdet giver begge parter et godt resultat!

 

Kontakt AB Låseservice i Odense og hør mere

Vi vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud på en sikkerhedsvurdering af din ejendom. Du kan altid fange din lokale låsesmed i Odense hos AB Låseservice på telefon +45 42 50 62 72. Du er ligeledes velkommen til at sende en e-mail på adressen info@ablaseservice.dk – vi besvarer alle henvendelser uanset omfang. Er der tale om en mindre opgave i privatboligen, vil den typisk kunne løses dag til dag, er der tale om et større projekt, indgår vi sammen i en planlægningsproces og finder den bedste løsning. Vi Håber at høre fra dig.

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827