Har du brug for en låsesmed i Glamsbjerg?

Hos AB Låseservice, har vi mange års erfaring med montage og vedligehold af mekaniske, såvel som elektroniske låsesystemer.  Vores servicemindede låsesmede kører rundt i Glamsbjerg og Odense omegn, hvor de står parate til at hjælpe dig. Er du kommet til at smække dig selv ude? Er du kommet hjem til en opbrudt dør? Eller har du brug for kompetent rådgivning i valget af dit næste låsesystem? Så kontakt AB Låseservice på telefon +45 42 50 62 72 – vores låsesmed i Glamsbjerg, sidder klar ved telefonen 24 timer i døgnet.

Når du vælger AB Låseservice, kan du være sikker på, at modtage en professionel og rettidig service. Vi går til alle opgavetyper og størrelser med et smil – og vi forlader ikke stedet, før at du er tilfreds med vores arbejde. Vi samarbejder med både privatpersoner og virksomheder. Vores dygtige låsesmede, har kompetencer inden for bl.a mekaniske låsesystemer, elektroniske låse, alarmer,  dørautomatik og kameraovervågning. Ønsker du kyndig rådgivning til dit næste sikringsprojekt, giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Beskyt dit hjem med det bedste låsesystem 

Hos AB Låseservice har vi det enkle mål at forbedre sikkerheden hjemme hos dig. Vi er samtidig af den overbevisning, at god sikkerhed ikke skal koste spidsen af en jetjager – det er ikke alle der  har brug for en tågekanon, stødhegn, gittersikring osv.- Mange kan sagtens nøjes med mindre og mere kosteffektive løsninger. 

 Et godt låsesystem, med ekstra låse på døre og vinduer, er en mindre ændring der kan forbedre sikkerheden markant. Det handler om at  besværliggøre tyvens arbejde. Et godt låsesystem får tyven til at tænke sig om to gange, inden han vælger at begå indbrud i netop dit hjem. AB Låseservice tilbyder mere end bare oplukning – vi tilbyder også en dybdegående gennemgang, af dine nuværende låse- og sikkerhedssystemer. Vi kommer gerne ud, og laver en sikkerhedsvurdering af din privatbolig, boligforening, virksomhed, eller offentlige bygning.  Vi lægger stor vægt på, at levere effektive sikkerhedsløsninger, der nøjagtigt matcher dine behov. Kontakt AB Låseservice i Glamsbjerg, så finder vi en løsning der passer til  dine behov.

 

Låseservice til erhverv i Glamsbjerg

AB Låseservice i Glamsbjerg er eksperter indbrudssikring og låsesystemer til erhverv. Vi har en bred erfaring med alt fra mindre virksomheder til større kontorfællesskaber, boligforeninger, og fabrikker.  Vi skræddersyer løsninger der passer til dine behov, og vi tilbyder en attraktiv alt-i-et serviceaftale. Med en serviceaftale hos os, står vi for vedligehold af alle låsesystemer på matriklen. Ligeledes er vi gerne behjælpelige med installation og planlægning af låsesystemer. Vi er med på beatet, og tilbyder altid det seneste skud på stammen inden for låseteknik. Vi har erfaring med oplukning og montage af låse, adgangskontrol systemer, sikringsgitre, automatik døre, elektroniske låse osv.

Ønsker du at samarbejde med AB Låseservice i forbindelse med din låsetekniske opgave, kan du sende en e-mail eller ringe til os, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud tilpasset dig.

Kontakt vores dygtige låsesmede i Glamsbjerg

Vores låsesmede kører i Glamsbjerg, Odense, og omegn. Vi er på vagt 24 timer i døgnet. Skulle du akut have brug for en låsesmed i Glamsbjerg, eller ønsker du rådgivning omkring låsetekniske systemer, kan du sende en mail på adressen: info@ablaseservice.dk eller rette henvendelse på telefon +45 42 50 62 72

KONTAKT AB LÅSESERVICE

  Byghøjvej 14, 5250 Odense SV

  +45 42 50 62 72

   info@ablaseservice.dk

   CVR: 39447827